Team PEPP stelt zich voor

Sida digristina-van Diermen

Initiatiefneemster en eigenaar PEPP Center.

Ik heb een passie voor mijn naaste en wil graag dat het met iedereen goed gaat. Daarom koos ik vroeger waarschijnlijk ook voor de zorg, ik heb lang als praktijkondersteuner gewerkt. Later heb ik een ander pad gekozen, ik mocht verschillende bijbelscholen volgen en daar ontdekken hoeveel waardevolle lessen er in de bijbel staan, lessen die bijdragen aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. De wens is ontstaan om anderen een plek te bieden om tot rust te komen, te genieten, te reflecteren, te leren en vooruit te kijken. Naast de waardevolle lessen uit de bijbel heb ik ook een passie voor gezonde voeding en het goed verzorgen van je lichaam. 

Met al mijn passies kan ik bezig in het PEPP Center. 

Een plek van hoop, verfrissing en persoonlijke groei.

Sharon

Salon PUUR, de natuurlijke kapper voor jou!

In een ontspannen sfeer kun jij naar de kapper. Je kan verschillende behandelingen ondergaan. Je geniet bijvoorbeeld van een heerlijke hoofdhuidmassage met pure producten. Ook krullen knippen is mogelijk. Sharon werkt met een prachtige lijn producten PURE ELEMENTS ‘science & nature in harmony’ Deze producten kun je ook kopen in de (web)shop van PEPP.

PURE ELEMENTS staat voor een duurzame, zuivere en frisse benadering van haarverzorging.
Harmonie tussen wetenschap en natuur.
Een mooie combinatie van zuivere plant & bloem extracten, zuivere essentiële oliën en wetenschappelijk gefundeerde ingrediënten.
Ook kinderen zijn van harte welkom.
Sharon heeft al jarenlang ervaring met het knippen van kinderen.
Tijdens het knippen is er voor hen een leuk presentje.

Op donderdag kun je zonder afspraak komen tussen 9-13.30 uur.

Op dinsdag, vrijdag en zaterdag op afspraak (bel of app Sharon 06-55261217)

Fysiotherapie

Alie Schipper

Seek, Abide and Listen.

Alie is sinds 1985 aan het werk als fysiotherapeute en sinds 2011 aan het werk als volledig bekkenfysiotherapeute. Ze helpt mensen daarnaast ook op het gebied van ontspanning en ademhaling. 

Alie zet haar talenten in bij het PEPP-Center. Alie is ervan overtuigd dat er iets wonderbaarlijks beschikbaar is, dat echte rust en vrede geeft. Een vrede en rust die diep doordringt in je lichaam, ziel en geest. Deze rust en vrede is niet van de wereld, maar komt van de Bron van liefde zelf, namelijk God. Deze Bron kan jou liefde, blijdschap, vrede, rust en kalmte geven. Er is niets wat hier tegenop kan en niets wat je zo blijvend kan vullen als deze Bron van liefde.

Greethe Hanekamp

Tikva Online

Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop”, “verwachting” en “geloof.”

Mijn naam is Greethe en sinds begin 2022 ben ik Tikva-instructrice. Ik ben de opleiding tot Tikva-instructrice gaan volgen omdat ik geboeid ben door de verbinding tussen geest, ziel en lichaam.

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Tijdens de les klinkt er rustgevende muziek en worden er liefdevolle en hoopgevende woorden uit de Bijbel gesproken.

Tikva is gebaseerd  op christelijke waarden.

Wat je tijdens de les nodig hebt is een matje, een dekentje en als je het fijn vindt ook een kussentje. We doen de les op blote voeten of op sokken.

Het lijkt me leuk je te zien tijdens één van de lessen!

Joke

Joke van 't hof

Inside Outpaint.

Joke is creatief therapeut en volgt op dit moment de opleiding toegepaste psychologie.

Ze heeft een passie voor schilderen, ze kwam hierachter toen ze zelf een schilderworkshop volgde. Na deze workshop heeft zij de basisspullen aangeschaft en heeft ze dit steeds meer en meer uitgebouwd. Ze heeft een aantal jaren les gehad voor verschillende schildertechnieken en gaandeweg ontdekte Joke dat schilderen helend kan werken tijdens de verschillende seizoenen van ons leven. 

Sarita Dans

Sarita Makhan

Dance Art Expression.

Ik ben Sarita, een enthousiast, positief en een kleurrijk persoon. Als ik ervoor ga, ben ik meestal niet te stoppen. Zo ook met mijn passie voor het vlaggen.

Ik kwam hiermee in aanraking op het moment dat ik mij in het diepste dal van mijn leven bevond. In een workshop leerde ik dansen met vlaggen en dat terwijl ik zei dat ik nooit meer zou dansen, maar God zei: Kom en dans!

Ik kwam weer in beweging door een stap voorwaarts te doen. Ik heb me verder toegerust en mag ik deze expressie inzetten in mijn kerk tijdens de aanbidding. Dankbaar! Het geeft mij troost, herstel en kan ik mijn emoties doorvoelen. Nu 3 jaar verder wil ik mijn talent inzetten voor Gods Koninkrijk en anderen hierin meenemen.

PEPP

Maaike Huijgen

Natural Lifestyle.

Boerin Maaike en haar team onderhouden de natuur op de Eemlandhoeve. Door hun werk is de biodiversiteit op het erf enorm. Maaike zet zich er met hart en ziel voor in dat de beplanting op het erf beschermd blijft, zodat ook zeldzame planten en bloemen de ruimte krijgen.                                 

Van 2002 tot 2005 volgde boerin Maaike Huijgen, een opleiding bos- en natuurbeheer met als doel om de ‘vrije gronden’ (niet weiland en niet tuin) van de Eemlandhoeve zodanig te beheren dat er optimale voorwaarden gecreëerd konden worden zowel in aanleg als in onderhoud voor veel soorten planten en in het kielzog daarvan andere organismen.

Maaike heeft ontzettend veel verstand van de volgende onderwerpen:

  • Lifestyle: recyclen, upcyclen nowaste, repareren, etc.
  • Food and health: streekproducten, wildplukken, voedselverspilling voorkomen
  • Living with nature